NU STÅR JULEN FÖR DÖRREN!

En guldsmedsaffär med personlig betjäning är en riktig pärla. Ifall du ännu funderar över vad du ska ge i gåva kan du stiga in hos Atelier Torbjörn Tillander. Vår affär ligger i hjärtat av Helsingfors på Glogatan 1. Vi kan garantera dig att du kommer att hitta alldeles underbara presentidéer för alla åldrar – från spädbarn till farfar.

Julklappstips, del 2 by Tina Tillander

1. Ett långt läderband med pärlor och ädelstenar hör utan vidare till mina bästa julklappstips. Trots att jag själv alltid varit lite dålig på att använda halsband är den här typen väldigt enkel och behändig då den går att trä direkt över huvudet. Smycket är samtidigt avslappnat och stiligt. Du kan göra det här smycket lite festligare genom att sätta hänget på en riktigt lång kedja.

2. Mitt andra tips är örhängen med månstenar. Min personliga favorit är månsten i grått i kombination med gult guld. Rökkvarts eller en persikofärgad månsten passar brunetter väldigt bra, men tyvärr har vi ingen bild på just detta alternativ. Kom istället till oss och be att få se smyckena i verkligheten! Slipningen ger stenen en reflektionsyta för ljuset, så att stenen blir precis lämpligt glittrande utan att vara ”too much”.

3. Vilken underbar idé det är att ge en ”lös” sten eller pärla i gåva. Då får mottagaren tillsammans med Atelier Torbjörn Tillander själv planera ett äkta personligt smycke. Ett smycke som kommer att bli alldeles unikt.

4. Armbandet som ni ser på bilden är en utmärkt gåva, bara se så nätt det gula guldet och hjärtat är. Ett stiligt och balanserat smycke som är tidlöst på alla sätt och vis. Genom att låta gravera något personligt på hjärtat kan du få det att bli helt unikt.